Fredag!

Nu är andra tatueringen gjord! Och såklart blev jag väldigt nöjd.. Lägger upp bilder på den senare.
Jag fyllde också på med  lite mer färg på den gamla tatueringen!

Ikväll ska jag och jocke hyra film. Jag vill se nått spännande, någon som har något förslag på vad man kan se.??
För övrigt kommer de bli en lugn helg.  Imorgon hade jag och Sofia tänkt ha en tjejkväll med lite vin och mys.

Nu ska jag plugga litegrann, puss L

Torsdag!

Imorgon är de äntligen Fredag!
  Det händer en hel del imorgon också, bland annat efter skolan ska jag till teds och fixa min tatuering, de fattas lite färg på vissa ställen osv, kanske blir en ny tatuiering också! Har funderat på en stjärna på foten, men vi får se!
På kvällen ska en tjej köpa mina Gucci Sneakers, så jag blir äntligen av med dom... Sen när jag redan är inne i stan ska jag och Jocke passa på att gå på bio tillsammans.
  Annars i helgen blir de lugna puckar som gäller!!



Bilder på min nya jacka! den ser lite halv skum ut, men när man har på sig den är den snygg!

Löning.

Lönen tog slut lika snabbt som den kom in! haha.  Jag har betalat alla räkningar, hämtat ut min underbara vinterjacka! Samt bjudit min bror på sushi plus att han fick några saker i centrum av mig! =) Min lön ä inte helt slut, de finns fortfarande lite pengar kvar som tur är...
   Profil kurs idag i skolan hela dagen! Wow vi ör bara tre stycken på psykiatrin, hur skönt som helst! Läraren fråga när vi vill ha rast, hur länge vi behövde rast osv.. Himmla nice faktist.

Puss L


Dålig update

Jag har alledes för mycket att göra känner jag! Men den är samtidigt kul att hela tiden vara igång och ha nånting och göra, men de blir jobbigt när de går så himla, långt att man behöver stressa.
  Så de är anledningen till att jag inte uppdaterat på ett tag!
  Helgen va fullspeckad, utgång både fredag och lördag, vilket självklart var jättekul. Fredagen spenderades på Toxic tillsammans med Karin, Sofia, Elin och Peter! Galet kul. I lördags var de avskedsmiddag hos Carro, super mysigt!
Vi drog ut senare på kvällen. Planerna va att vi skulle till whitroom, men på lördagar är de 21 år där, så vi kom inte in. Vi kom inte heller in på Laroy, så vi drog till Fridays! Trevlans.

Imorgon har jag profilkurs hela dagen i skolan, och fattar inte hur jag ska orka med att ha ett och samma ämne en hel dag till fyra!? Jag har valt psykiatri som kommer bli min inrikting. Men jag tror endå att kursen kommer bli spännande.

Nu blir de dusch och små fix, sen blir godnatt för min del!

Take care, Linn

Onödig skoldag...

Ja de är precis de de har varit idag... Vi  har inte gjort nånting idag i skolan, och då menar jag absolut ingenting.. Vi fick helt enkelt sysselsätta oss själva!  Vi satt i stort sett och pratade hela tiden med varandra, sen så satt vi vid datorerna ett tag. Himla onödigt, kunde istället gjort nånting vettigare! Dagen kommer se likadan ut imorgon, så jag tänker nog vara hemma och läsa eller plugga matte..

 Imorgon blire utgång på kvällen med Karin och Sofia, vi får väl se vart vi hamnar. Vi har ingen aninng om vart vi ska gå!
Det blir även middag hos Carro på lördag sen utgång efter de igen!
En fartfylld helg att se fram emot.   =)

Puss L

Första skoldagen!

Första dagen i skolan, va rätt slapp, skönt med lite mjuk start. vi fick scheman, busskort och allmän information.
Vi fick också reda på när vi tar studenten...   5 JUNI 2009 klockan 1  smäller de!  haha, nu börjar nedräkningen.
    Jag längtar!!!
Efter skolan drog vi in till stan, vi åt på donken som vanligt. Vi kollade lite i affärer och spenderade lite pengar =)
Blev en vanlig svart tröja för min del...
  Jag och sofia bokade tid för tatuering på Teds, 29 aug klockan elva ska vi båda dit. Jag ska bland annat fixa till den tatueringen jag har, de fattas lite färg på vissa ställen osv, sen hade jag tänkt göra en stjärna på foten. =)

  Imorgon börjar vi klockan tio, skönt med en lliten sovmorgon..
  Nu ska jag fixa i ordning på mitt rum, duscha och bädda sängen, sen ska jag sova!

Puss L

18/8

idag var det egentligen planerat att åka till centrum för att kolla på lite saker som behövs inför skolstarten.
Men istället blev jag tvungen att åka hem till mamma och passa hunden, så besök i centrum får bli imorgon.
  Just nu sitter jag och kollar på OS, hästhoppningen.. De är riktigt spännande, alla är så bra. 
 
Beställde min jacka igår från Nelly. Woolrich vinterjacka. Är supernöjd, den är jättesnygg. Lägger upp en bild på den när den har kommit! Min gamla vinterjacka blir såld imorgon förhoppningsvis, så då blir man av med den.
  Nej nu ska jag kolla vidare på OS.

Utrensning

Nu har jag bestämt mig för att sälja ett par grejer pga att jag inte använder de och att en del saker till och med aldrig ens är använda! ( pris lapparna sitter kvar!)  Maila mig vid intresse,  [email protected]

Canada goose, Solaris parka. Endast använd en vinter säsong. Storlek Medium, passar dej som vanligtvis har 36.  Nypris: 5999:-
Jag vill ha 2000 :- för den.



Gucci skor i Guld. Storlek 37½,   Använda ett fåtal ggr.  Självklart äkta!! Ingen dålig kopia, kvitto och tillbehör finns.
Köpta i Gucci butiken på Birger jarlsgatan i stockholm.  Nypris: 2980:-  Jag vill ha 1000:- för dom

 

Linne med lejon från Gina Tricot. prislappen sitter kvar! Storlek small.  50:-
Grått linne med mönster från HM, prislappen sitter även kvar där. Storlek small. 50:-
Lång skjorta från Gina Tricot, prislapp kvar. Storlek small. 100:-

   

Skummisar

   Skummisarna


19 år

Börjar få ålders kris =S Jag fyller som sagt år imorgon, 19år. En riktig bajs ålder, ett år kvar till 20 lixom. Mitt sista år som tonåring, my god hur ska detta sluta! Snart är man vuxen och måste börja tänka på framtiden.
Just nu vet jag inte hur jag vill göra i framtiden, vet inte vad jag vill bli, ingenting. Nothing.
   Nu är jag barnvakt åt mina syskon =P, pappa och hans fru är på konsert och ser Takida. Och mina planer för kvällen va att baka sockerkaka men de fanns inget socker så jag struntade i de och smaskade i mitt ett par maschmalows (vet ej hur de stavs) istället. Nu ska jag fixa mig litegrann, naglar, hår osv.

Puss L

Vilken vinterjacka ska man ha i år?

Sitter nu och tittar på topmodel, gamla avsnitt men skit samma. Har lagt ut lite saker på blocket som jag inte behöver längre, bl.a  mina Gucci skor, min vinterjacka och ett par chaps. Är någon intresserad?! hör av er i såfall.
Funderar på¨vad man ska ha för ny vinterjacka i år, någon som vet? Har hittat en as ball på Nelly. Woolrich heter den.
Den vill jag verkligen ha!!! =D

Ska handla nu, puss L

Blogg Paus

Har nu haft en liten blogg paus... Har spenderat ett par dagar ute på Jockes landställe, vistelsen där har väl varit lite upp och ner.. Jag kommer inte speciellt bra överens med hans föräldrar om man säger så.. Jag tycker dom är lite annorlunda. Men men jag ska inte vara lika fräcka som dom och gå bakom ryggen på deras närmsta och sncka skit. För de är de dom är specialister på.

Idag så gjorde jag en hemsk upptäckt i våran brevlåda! Jag skulla kolla om posten hade kommit, de hade den inte istället kryllade de av tvestjärtar! Usch, fick världens panik och min bror fick hjälpa mig att ta kål på dom. Vi sprayade Axe, hugo boss parfym och hällde ett par lite vatten med diskmedel i brevlådan för att döda dom.
Dom ligger fortfarande kvar i brevlådan, tänker aldrig i hela mitt liv peta på dom. Men till slutsatsen : dom är sten döda!!!
   Usch vad jag hatar dom djuren, blää har haft ett par i mitt rum, får verkligen panik, hellre spindlar och myror än dom där äckliga tvestjärtarna. 
Jag har också stor städat hela huset för att jag har fått för mig att dom har lagt ägg under listerna, så har dammsugit som en galning idag. hahah..

Nu ska jag äta nånting sen slappa! Puss L

Rugg rugg

Vilket jävla skit väder de är ute, vill bara gå och lägga mig i sängen och sova! Men icke, jag ska snart till jobbet och jobba. Tummen upp för de. =( nej. Usch!  Jag orkar faktist inte blogga mer nu. updaterar ikväll istället!



Sjuk?

Jobbade igår enda till kvart över elva!  Jag va hur slut som helst när jag kom hem till mamma.
Jag sov hos henne för att jag hade aldrig orkat köra hem... När jag vaknade imorse kände jag mig inte helt hundra lite skakig i benen osv, typ febrig, kände mig inte alls bra, men mamma hade gjort en kanon frukost... =)
  Resten av dagen har tillbringats hemma, axel är här så vi har varit på promenad osv.
  Jag har sett ARN och de va faktist bra, väldigt spännande handling.
Jag hoppas på sol och värme imorgon så att man kan åka och bada och förbättra brännan.

Nu ska jag kolla tv.. Ha en bra kväll allihopa i regnet och åskan.

Tråk Tråk


Regn

Skulle egentligen träffa Denise för att åka och fika någpnstans, men de känns inge kul att gå ut och åka moppe när de öser ner regn, de verkar aldrig som de kommer sluta... Tråkigt... Men vi sa att vi tar en nästa vecka =)

Gårdagen hos Sofia va jättekul, va så länge sen man träffade "grabbarna"   Senare på kvällen rullade de in lite mer folk.. =)

  
Ett par bilder, fler kommer senare...

Snabb uppdatering.

Ska alledes strax åka ivög till sofia på lite partaj... De ska bli kul att träffa allihopa, de va ett tag sen vi sågs trotts allt.
Och jag har mycket nyheter och skvaller att berätta för dom och dom har de förhoppningsvis till mig me...
   Har precis tryck i mig middag, de blev pleskvica nånting, typ som pannbiff fast med andra kryddor. De är en
kroatisk spcialite.. Mumma.
   Vad ska man ha på sig ikväll, de kan nog bli kallt ikväll iaf.. Kanske bara ett par vanliga jeans och en topp..
   Kameran följer givetvis me, så ikväll blire lite bilder.

Ha en trevlig fredagskväll... Puss L

RSS 2.0