2008 Imorgon!

De här året har gått hemskt fort! Och nu är det inte alls många timmar kvar tills det blir 2008 =D
Nyåret skall firas hemma hos Denise på Stora Alby som ligger långt åt helvete ( tycker jag ) Mamma ska iaf köra mig dit och hämta mig för annars kommer man helt enkelt inte dit.. =P  Jag har ingen anning om vilka som kommer dit =s läskigt! Jag känner ingen, men de ska väl gå bra ändå förhoppningsvis =) Jag har så himla svårt att bestämma mig om vilka accesoarer jag ska ha i morgon, men Denise får nog hjälpa mig med det! =)

Jag vill tacka alla nära och kära för att jag har haft ett bra 2007! Men jag vill speciellt tacka Jocke, för att han ställer alltid upp för mig oavsett vilket humör jag än e på.  2007 har inte varit något bra år för oss, en massa bråk och missförstånd, men jag hoppas av hela mitt hjärta att 2008 kommer blir ett mycket bättre år och vi kan börja leva ett seriösare liv tillsammans! Jag älskar dej Jocke <3




JAG VILL ÖNSKA ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG, ETT GOTT SLUT AV 2007 OCH ETT GOTT NYTT 2008!

Kramar och Pussar Linn <3


Torsdag 27/12

Dagen  har varit mycke långsam, jag jobbade ända till kvart över fyra och de kändes som en evighet! 
Imorgon ska jag jobba igen fast ända till halv fem, phuu =/.

Idag kom nya hm katalogen hem =D  Man vill verkligen ha allt som finns i den. Allt e så fiiint =)
Jag har verkligen ingen ork att skriva idag, jag får skirva mer någon annan dag!

TACK FÖR MIG!

Annandag Jul.

Nu har julen passerat och allt känns helt plötsligt mycket lugnare.. Man stressar så inför julen och man e så himla nyfiken på vad som man ska få i julklapp!
Jag har iaf fått en kamera som jag precis hade önskat mig!  Jag har även fått pengar, kläder och lite smågrejer, jag e himla nöjd faktist!

Idag ska jag till mormor för att få ännu mer julklappar =P  Jag hade tänkt ringa jannika också för att se om hon ville hitta på något.
Imorgon ska jag återigen jobba, jag slutar kvart över fyra =/   men de e storhelg så man får dubbelt OB. Himlans bra blir de sen när lönen kommer! Fast nästan alla pengar kommer att gå till resan. Men de blir bra ändå.

Nej nu ska jag fixa i ordning mitt rum, jag ska klämmer in något inlägg lie senare.


22/12

Nu är det inte alls långt kvar till julafton. Alla julklappar är färdiga så nu kan man bara ta de lungt och njuta =)

Idag var jag och Jannika nere på Resia och bokade en lite semester till kanarieöarna.. De behöver vi verkligen efter allt som har hänt! Vi är just nu i nån slags depp period så vi kände att vi skulle unna oss en liten resa!!
Vi åker den 12 mars och kommer hem den 19 mars.  Vi fick ett toppen hotell som ligger precis vid stranden. De är bara några meter till shoppingen och alla resturanger OCH de finns donken 1,5km ifrån hotellet =P
Men allt blev såå mycket dyrare än vad vi hade räknat med, men vi får vara goda och betala de eftersom vi känner att om vi inte får åka iväg snart så kommer vi att bryta ihop, vilket sekund som helst!

Nååväl, nu ska jag gå och fixa i ordning mig litegrann!
cya


Mammas födelsedag!

Idag fyller min kära moder hela 38år =)  Grattis..

För övrigt har den här dagen gått välfidt fort och vi har skrattat soooom vanligt...  Vi skrattar igenom oss dagarna i skolan, och de är vädigt posetivt! =D
Efter skolan åkte jag till centrum för att möta upp Jocke, han skulle köpa julklappar till mig, eller rättare sagt, jag köpte julklappar till mig själv för hans pengar! =D  Vad de finns i paketen berättar jag på Julafton.
 Imorgon tänker jag inte gå till skolan, jag vägrar att vara med på VG dansen =P  sen så ska jag till läkaren och jobbet istället, men jag ska iaf ta ledigt hade jag tänkt..


Tredje advent.

Idag är det tredje advent och inte alls långt kvar till jul. Dagen började med att jag och min lillebror gav mamma frukost på sängen eftersom hon fyller år imorgon, hela 38år =) Vi hade köp två presenter till henne, en mascara ifrån Lancome och ett par skor. Hon blev såklart väldigt nöjd.
Vid elva tiden åkte iväg till Uppsala för att kolla på Basket SM. Väldigt intressant eftersom att Täby VANN!!
Det va en himla spännande match =)

I morgon
är det skola igen som vanligt. Vi har Vg-dans på Tisdag vilket jag inte ser fram emot. Jag fick nyss reda på att vi ska dansa en dans som kallar sig för shottis... Jag har bara hört talas om den men jag har inte den blekaste hur den går till. BRA JOBBAT IDRTOTTSLÄRAREN!!!  Våran klass har sammanlagt övat en hel halv lektion (ungefär 30 min) på vals, bugg. Och dom där jävla ros eleverna har typ övat i ett halvår ?! Okej, vi kommer att suga! OCH jag tror att det inte kommer att vara speciellt många ifrån våran klass som är med.  Anyway jag har "läkartid" så jag kommer nog inte vara med iallafall.


Dagens

Dagens     ( På Mcdonals )

  Linn -
Jag känner en kille som äter typ 6 hamburgare, alltså utan pommes frites, bara hamburgarna lixom!
 Sofia -  Men vadå, "bäävolf "   äter typ 12 stycken...
 Linn - ( Dräglar
 Alla - Skrattar!!


                           
Sofia härmar, MASSSSOHMA     sms-karin                    Linn påväg till toan

GÖR RIDSPORTEN TILL FRISKVÅRD!

Det här med ridning, visste ni att ridning inte räknas som friskvård. Detta tillsammans med sporterna segling och golf. Jag kan inte tillräckligt mycket om de två sistnämna sporterna för att uttrycka mig om dem, men jag kan tillräckligt mycket om ridning för att propagera för att ni alla ska skriva på papprena om att ridsporten ska räknas som friskvård.

Ridning är en sport som i dagsläget räknas som den absolut dyraste sporten, och ändå är det tusentals små barn, ungdomar och vuxna som dagligen ägnar sin tid åt hästsporten. Att det är hästarna som gör jobbet då man rider hoppas jag att ni slutade tro på då ni fyllde sju. Helt seriöst, jag har nog alltid varit lite av en träningsnarkoman. Jag har provat på de flesta sporter för att säga att ridning för mig är en av de absolut jobbigaste. Att på en och samma gång träna i stort sett alla muskler du har i kroppen är ingen dans på rosor. Under vår - och sommarhalvåret springer jag från fem km till en mil ett par gånger i veckan. Helt ärligt kan jag säga att jag väldigt ofta blir tröttare av att rida ett pass på 45 minuter, än att springa en mil.

För mig fungerar ridning lite som terapi. Att sitta och tänka på sina problem då man rider är omöjligt. Hästen kräver hundra procentig närvaro och fokusation annars finns risken att olyckor kan inträffa. Den risken kan möjligen vara något större på min ridskola, men det är inte väsentligt. Att därmed få 45 minuter - en timme att tänka på annat än sina problem då man kanske är i en svacka i sitt liv är verkligen värdefullt. Det är få saker här i livet som ger en makten att fullkomligt skjuta undan vissa tankar.


<3

She was so young with such innocent eyes
She always dreamt of a fairytale life
And all the things that your money can't buy
She thought that he was a wonderful guy
Then suddenly, things seemed to change
It was the moment she took on his name
He took his anger out on her face
She kept all of her pain locked away


Oh mother, we're stronger
From all of the tears you have shed
Oh mother, don't look back
'Cause he'll never hurt us again


So mother, I thank you
For all you've done and still do
You got me, I got you
Together we always pull through
We always pull through
We always pull through
Oh mother, oh mother, oh mother


It was the day that he turned on the kids
That she knew she just had to leave him
So many voices inside of her head
Saying over and over and over,
"You deserve much more than this."

She was so sick of believing the lies and trying to hide
Covering the cuts and bruises
So tired of defending her life, she could have died
Fighting for the lives of her children

Oh mother, we're stronger
From all of the tears you have shed
Oh mother, don't look back
'Cause he'll never hurt us again


All of your life you have spent
Burying hurt and regret
But mama, he'll never touch us again


For everytime he tried to break you down
Just remember who's still around
It's over, and we're stronger
And we'll never have to go back again




11 december.

Idag vart det en mycket kort dag i skolan, vi hade bara en och en halvtimmes musik.. Jag och Sofia fick ett sms ifrån Naffe att det inte blev någon ridning idag så vi slutade klockan halv två =D egentligen skull vi ha slutat fem lixom!   Sååå, jag åkte till väsby och väntade på att Jocke skulle sluta i skolan för att vi sedan skulle shoppa som allra sista julklapparna... =)


Härom dagen drömde jag en jätte sorlig dröm om Leila =P .. Jag och Denise var i väsby centrum och shoppade, sen såg vi Leila men vi gick bara förbi henne och hon gick förbi oss, men sedan vände vi oss om och sprang emot henne.. Och vi grääät, typ som om hon vore död.. Ingen slutade gråta, tårnarna bara forssade!! haha
Och hela drömmen var så himla sann, haha... Konstigt de kan bli ibland!
   Men jag saknar faktist Leila väldigt mycket, de känns så konstigt att hon är på andra sidan jordklotet! Närmare besämt, providence( vet inte hur de stavs ) i USA. Om jag minns rätt låg de två timmars bilfärd ifrån New York och en timmas bilfärd till Boston, tror jag att de var!   Hoppas vi kan komma och hälsa på henne snart! De skulle vara grymt kul! =D




Touch....

Hans lunch såg ut som Mount Everest som hade en liten touch of Kebenekajse!!
Jag fattar inte hur människan kan äta så jävla mycket,  bääwolf .
Hela jävla tallriken e fullproppad och ser ut som ett berg!! Sedan verkar han ju inte ens ha några smaklökar heller, han blandar lixom stektägg med senap, hamburgare och potatismos,  euw..

Jag säger bara  -- BÖRJA BANTA, FETTOO!!!

Bilder..




I de under inlägget skulle dom här bilderna egentligen sitta men den här sidan e så trög så jag fick ägg upp dom i ett nytt inlägg.... =D


6 December.

Nu har de gått väldigt länge sen jag skrev sist!  Jag ska börja Skriva mer intensivt igen, men jag har inte haft någon ork att skriva, och jag har heller inte vetat vad jag ska skriva om.. =)

Idag, har de ju varit skola som vanligt, vi började dagen med en mycket rolig Psykologi lektion. Psykologi är nog de bästa ämnet.. Men de beror väl säkert på att våran lärare verkligen är super duktig på att undervisa, så att de blir intressant.  Men för övrigt har vi haft de väldigt roligt idag, jag, karin och sofia.. Vi har skrattat så att tårarna sprutar. Eller vi gör i stort sett de alla dagar!!!  =D

För övrigt så har det inte hänt spec mycket,  jag jobbade i tisdags och de gick bra.. De känns skönt att få ihop lite extra pengar sisodär... =D
     Alla julklappar är klara nu iaf, och de känns skönt! så slipper man tänka på de. Jag var i stan och fixade klart allt i lördags..
     I lördags hade vi öppethus i skolan =P  skit jobbigt, vi satt i ett rum i två timmar och skulle visa hur en venprovtagning går till, och sen fick dom som ville prova på! 

I morgon är det äntligen fredag, men jag ska jobba hela helgen så de blir inget partajande för min del.
Vi har även hästkunskapsprov i morgon och jag har inte pluggat ett smack!   Jag borde väl göra de =P

Jag hade tänkt lägga upp lite roliga bilder, men de tar sån tid att lägga upp, så jag får göra de nån annan gång.







RSS 2.0