Solen skiner

Solen skiner och allting är så härligt... Har varit och badat idag som vanligt. Super skönt.
  Snart är de middag här hos oss, tacos =(   hatar tacos, jätteäckligt.  Nu för tiden blir jag så äcklad av mat, men den kanske beror på värmen. Jag vills helst bara ha sallader och smörgåsar eller nånting liknande. 
   I helgen kanske de blir utgång, vi får se =) hoppas! de va ett tag sen sist!

30 Juli

Kom precis hem, har vari som vanligt vid sättra och badat och solat... Satan i gatan vad solen tar fort! Men de är bara bra =)  De är så härligt att ligga på stranden och bara ta de lugnt.. Älskar det!  Nackdelen är den att jag har fått soleksem på armarna och bröstet och de kliar som bara den. Ska ta en sval dusch och smörja in mig så kommer de troligtvis försvinna! 




Man är så vacker efter en heldags solning, hah... Men den bjuder jag på!

Snabbis

Måste skynda mig snabbt till mammaför att vi sedan ska åka till mormor och hjälpa henne med att hämta ett paket från posten.. Efter de blir de som vanligt sol och bad. Ska faktist ta med mig kameran idag =) Vet inte riktigt ännu vart vi ska bada men de får vi se senare. Ikväll blire besök hos veterinären med lilla Axel för att kolla så att hans öga blivit bra, och de hoppas jag verkligen, eller ja de ser bättre ut nu ändå.

Nu ska jag ut. Bloggare senare..

Mygg och knott.

Kom precis hemifrån mamma, har varit hemma med hunden så att han slipper vara ensam så mycket.
  Har laddat ner Mamma Mia skivan med alla låtar från filmen... Grymt bra!  Rekommenderar verkligen filmen och skivan =)  
   Har fått in massa mygg och knott i mitt rum, jättejobbigt, dom är på en hela tiden. Men trotts allt hör de till sommaren.
Ska nu gå och dega mig idoffan framför tv.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Puss L

Idag...

Så har jag jobbat till tolv och de gick naturligtvis väldigt bra! Efter de drig jag till mamma och lunchade och sedan begav vi oss ut i solen. Idag så har de inte varit så himla varmt så som de har varit som andra dagarna! Skönt.
Kommer att blogga mer ikväll, nu ska jag ut och njuta utav kvällssolen, men lite godis och en tidning.

Puss L

Shopping

Idag blev de lite shopping för mig och Denise... Vi åkte först till väsby där Denise hittade ett par skit snygga Fornarina Jeans för ynka 300 kronor på rean. Vilket super klipp!!  Vi drpg vidáre sedan till stinsen där vi hitta lite småttogott.
Vi tog en också en lunchare innan vi drog hemmåt, de blev sushi för vår del. Grymt gott och fräscht!
Bilder kommer senare på våra små klipp.

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans. Puss L

Måndag 28/7

Snart så är denna månad slut och sommaren också...
   Den här sommaren har gått så himla fort tycker jag, och jag har inte heller gjort nånting direkt. Jobbat typ.
    Ifredags trodde jag att jag äntligen skulle få lite sommarlov med lite vila, men icke... Jobbet ringde idag och frågade om jag kunde jobba imorgon och givetvis kunde jag inte säga nej! Dum som man är.  Men som sagt jag ska bara jobba till 12 så när man slutar kan man fortfarande hitta på något, hela dagen är inte förstörd!
Efter jobbet imorgon tänkte jag åka till sättra och bada/sola om vädret håller i sig såklart! Annars blire kanske en stund i solariet!

Nu ska jag ut i solen,  puss L

Värmebölja

Det är verkligen stekvarmt ute, helt galet. Inne hos oss i köket går de inte att vistas i ens engång, eftersom att solen ligger på där hela eftermiddagen. Sjukt!  Men men, man ska absolut inte klaga, man ska bara njuta och försöka vara ute och bada, sola.
   Idag så blev de bad och sol för mig och mamma ute vid sättra, kanon! Gillar egentligen inte att bada i de "Svenska" sjöarna, dom är äckliga.. Är van vid de klar blåa vattnet i Egypten =P
  Efter badet åkte vi och köpte Indisk mat vid Rotebro torg, de va faktist godare än vad jag trodde att de skulle vara.. =)    Sen var det dax för synundersökning för mig som gick alledes utmärkt, min syn va hur bra som helst sa optikern.  Därefter fika med mamma och gammelfarmo, sen blev de shopping. Fick med mig hem en ny BH och en klänning.
   Nu ska jag upp och fixa mig och lite sådär =)  Ha en trevlig kväll allesammans.  Puss L

    

Fredag.

Idag så började äntligen mitt sommarlov! Har jobbat enda tills nu i stort sett under sommaren. Så nu ska jag ha lite lov och vila... Kanske kommer jag att jobba någon enstaka dag eller helg, men inget som är bestämt, så de känns underbart!
   För att fira mitt sommarlov hade jag tänk att faktist åka och bada imorgon tillsammans med mor min. Där efter ska jg hjälpa mormor med ett par ärenden, sedan ska jag bara njuta av tiden i solen.
 Annars så har de inte hänt speciellt mycket... Lugna gatan som vanligt!  Jocke åker till Öland imorgon, =( kommer sakna honom eftersom han är den enda i den här världen jag kan prata med om de är något! <3<3

Nu ska jag krypa ner till sängs och kika på tv!

GOD BAJS!





Slänger in en bild på mig och min bror när vi va på värmdö förra veckan.

Torsdag 24 Juli

I morgon är det LÖNING, WIHO!   Jag har lovat mig själv att nu imorgon när lönen kommer, att vara försiktig med pengarna och inte köpa något onödigt! Och att försöka spara litagrann..
   Idag har jag varit ledig, hjälpt mormor med lita saker och fixat lite hemma...
   Imorgon är det jobb igen, 7,30 till 12,00.  En kort dag =)

Nu ska jag fixa mig, duscha osv..

Godnatt gott folk!


Dålig Update

Har haft en hel del att göra den senaste tid vilket har blivit en dålig update här.
   I helgen var jag hos min farbror i Köpting tillsammans med mina syskon. Min farbror bor på en gård med en massa djur, så tiden där spenderades väldigt mycket ute =)  Bilder kommer därifrån.
  Mamma är i tällberg med Njurföreningen så jag bor nummera hemma hos henne med Axel. 
   Axel råkade ut för en olycka igår så jag har varit hos veterinären akut med honom idag. Han har fått en skada i hornhinnan så nu måste han ta fyra olika mediciner, stackarn... Tur att man har så underbart snälla grannar som hjälper en när de verkligen behövs. Marie våran granne körde mig och Axel till veterinären och hon hjälpte mig också med att låna ut pengar eftersom jag va pank och mamma och pappa inte är hemma. De är verkligen inte gratis att gå till veterinären  2000 riksdaler.  Allt ät lugnt och löst nu, mamma för över pengar till Marie också så nu väntar lite vila för mig och sedan arbete ikväll...


Saknar Egypten så himla mycket!

Noll koll

Är ledig idag från jobbet så att jag hinner plugga de sista innan provet...
Men jobbet ringde mig imorse och frågade om en nyckel till en person och då sa jag att jag inte visste vart den va, då sa personen jag pratade med, men du va där i morse,  nej sa jag? jag är ledig idag....   HALLÅ VAD ÄR DE SOM HÄNDER PÅ DENNA ARBETSPLATS, DOM HAR INGEN KOLL PÅ VILKA SOM JOBBAR OCH INTE JOBBAR!!  my god... haha
  Nu ska jag plugga vidare, städa mitt rum och fixa litegrann.. Update senare.

Tisdag

Idag så har de inte hänt något speciellt, jobb som vanligt...  Jag bara längtar till lööön..
   Sitter just nu och pluggar körkortsteori, och det går väl hyffsat bra =)
   Har tagit ledigt imorgon från jobbet för att hinna plugga färdigt till på Torsdag så att jag blir av med den där jäkla teorin.
Igår så var vi och våra grannar på bio, vi såg  Mamma Mia, en så jäkla grym film. Älskar den. Handlingen va super och musiken va underbar!  Jag ska köpa filmen när den kommer ut. =P 

Jag vill tipsa om en bra hemsida, den går som reklam på tv också..  www.nelly.com
dom har så himla snygga kläder, plus att de e billgt och att dom har sommarrea...

Nu ska jag plugga vidare sen sova för att min hjärna är helt slut.

Ha en rikigt trevlig tisdagskväll..  Puss L

Söndag kväll

Nu är allting i ordning tills i morgon... Skönt. 
kom och tänka på att imorgon är det bara en månad kvar tills jag fyller 19 bast.  Ett år äldre, fy bubblan...
  Har egentligen inget vettigt att skriva som vanligt, men lite update måste de trotts allt bli.
Nu ska jag gå och plugga vidare på min teori, sen ska jag ta ett stot glas med is vatten och sedan sova!!

Godnatt  Svedala

Söndag

Imorgon är det måndag, ny vecka och nya tag =P  Månad innebär jobb för min del, ska jobba hela veckan förutom, torsdag, lördag och söndag...
   Helgen har varit väldigt lugn för min del, slappat osv. Pluggat väldigt mycket körkortsteori eftersom jag ska skriva på torsdag, och nu jävlar säger jag bara =) hah

Nu ska jag gå och fixa mig plus mitt rum.  

Lunch

Har lunch nu.  åkte hem för de e så stressande att sitta på jobbet och käka.. Här är de lixom chilli chilli...
Min lunch består utav knäckebröd med ägg, mums... Kanske inte så energirikt med gott och enkelt..

Ikväll händer de nog inget, är så himla trött och vimsig. Glömmer allt.. Så jag måste nog sova i tid ikväll...

Bloggar sen

Puss L


9 Juli

Jobb idag som vanligt... Efter jobbet åkte jag till Jocke, han skulle försöka hjälpa mig med min data, men datan är hel pajj.. Vad gör man? Så nu sitter jag här med pappas gamla laptop som är segare än någonsin, men de funkar... =P
   Får ha den tills jag har prkat köpa ny hårddisk till min..
  Tror faktist jag ska gå och lägga mig snart är sjukt trött. Borde plugga lite körkorts teori..

vet du några bra hårprodukter? TIPSA mig!!! =)

ha en bra onsdag kväll, puss L


8 Juli

Jobb, jobb och jobb är de enda som finns i mitt huvud just nu.  Har inget liv!  Ska jobba i tre veckor nu och jag måste verkligen försöka stå ut bland alla gnällkärringar!  Måste tänka på pengarna som kommer att flöda in på mitt konto!
    Annars så ska jag väl inte göra speciellt mycket just den här veckan..  Helgen: Förhoppningsvis blir de ferre hos Denise eftersom hon har fyllt 18. She is a big girl! annars hade jag, jeppe och jocke tänkt åka ut på deras land hela helgen men de känns inte så uppskattat för min del. faktist... De va länge sen man träffa tjejerna och hade kul så de lutar åt att stanna hemma och gå på Denise GRISFEST på lördag =P


          


Senaste köpen!

 

6 Juli

Idag så kommer de rent ut sagt inte hände ett skit... Och de kan bero på att jag verkligen inte orkar göra någonting. Är sur på allting, sen så är de äckligt jobb imorgon som man spyr på.. Hatar verkligen mitt jobb de suger så fruktansvärt mycket. Alla bara klagar och gnäller hela tiden och de är de som gör stämmningen på jobbet så dålig.

Aja, idag fyller Denise 18 år, jag hoppas hon verkligen går på krogen idag!!!! Och att hon för övrigt får en toppen dag!
  Nu ska jag gå ut och tjura i solen... =P


5 Juli..

Kom precis hem ifrån mamma.. Vi har varit i stinsen och shoppat.
Jag köpte ett par Chinos och ett vitt linne...  Mamma köpte en helt ny outfit, Chinos, Ballerina, Linnen och Assecoarer..
Min mamma har livit helt galen när vi är ute och shoppar. HOn är den som shoppar mest.   BIlder kommer upp senare på mina saker. 
  Vet faktist inte vad jag ska göra ikväll.. Kanske blir de myskväll hemma med massvis av godis och bra filmer, eller så blir de röjj i Rosersberg med de andra offrena!  Får väl se vad jag väljer sen..


3 Juli

Idag händer det inte ett skit.. Tänker bara vara hemma och slappa, framförallt måste jag städa mitt kaotiska rum =P
Men de gör jag senare.
   Skulle idag vilja sitta i solen med ett glas vitt vin i handen, och med en spännande bok. Kanske borde man åka ner till Bibblan och kolla om dom har några nyheter!  Vin har jag inte men jag har lite ingredienser för att kunna göra en smaskig sommar drink...
  NU ska jag hoppa in i duschen så man är lite i ordning gjord iaf!!

Ha en underbar dag i de soliga stockholm. Puss L

2 juli.

Kom hem för en stund sen...
Resultatet hos frisören blev jättebra. Jag är verkligen nöjd. Färgade endast, tyckte inte att jag behövde klippa mig. 900 riksdaler blev det.  Bilder kommer senare.  Nu ska jag lägga mig i hängmattan och läsa en bra tidning.

Puss L

2 Juli

Åkte aldrig in till stan igår, hade ingen ork... Jag och Jocke åkte istället till väsby entrum och kikade in på deras Rea..
Vi strosade runt väldigt länge tills jag  blev hungrig och vi käkade på grillen.
   Efter maten blir jag alltid så trött så vi gick hem och spelade kubb... Trevlans. Jockes pappa fyllde år så vi stack till sigtuna och käkade middag på någon resturang, jag käkade pasta med oxfile och pesto... Skit gott!!!

Nu sitter jag här i min ensamhet ch ska snart sticka till centrum igen för att göra ett besök hos frisören!!

    

Skorna är från skostjärnan, 349:-      Koftan är från MQ 599:-      Och t-shirten från Gina 49:-
 


    En kul bild... Min mage, Sofias arm haha

Bilder från Egypten. ( bilderna ej i ordning )



       
    
    

    

    

    

    

    

    











Väldigt dålig uppdatering.

Sorry för dålig uppdatering, men har faktist inte hunnit skriva på sistånde. Väldigt mycket jobb så när man har kommit hem har det ej funnits någon ork att skriva...

Va på Ikea häromdagen och köpte skrivbord, det blev väldans bra... Ska måla ena min vägg svart.

förrigår vick jag och Sofia blackout och blekte vårat hår, resultatet blev morot!! Så jag känner mig väldigt deppig just nu, ska till frisören imorgon och göra i ordning det.

Idag ska jag till stan och shoppa... Har massa pengar som behövs spenderas =P

Nu ska jag går och fixa mig... See you later  Puss L

RSS 2.0