30 Januari

Jag har inte skrivit på länge pga att de har lixom inte funnits något att skriva om.  
  Men idag kände jag att jag måste uppdatera litegrann.

Igår vart de ingen ridning, vi fick istället en läxa om Longering, varför man ska longera ocg vad de e bra för!
Men röra på mig fick jag iaf göra igår, vi hade bep-test på idrotten och mitt resultat ska vi inte prata om. =P  De va godkänt men min lärare hade förväntat sig mycket bättre resultat ifrån mig. =P  Men men...
Efter skolan åkte jag till Sollentuna där jag mötte upp mamma, vi gick till de nya cafet i sollentuna och fikade! Jätte mysigt. Efter de åkte jag hem och tog de lungt hela kvällen!

Idag, orkade jag verkligen inte åka till skolan så jag va hemma och sov!  Nu på kvällen följde jag med min bror till danshuset i väsby där han prova de på street dance!  Han va så duktig =P
Men nu ska jag börja göra min fördjupnings uppgift i psykologin  som jag inte har börjat med, men nu måste jag verkligen göra de så att den bli färdig nångång.

Puss och Kram  Linn <3

Torsdag 17/1

Nu är har snart årets första månad gått! Allt går så himla fort just nu.

Det är 55 dagar kvar tills jag och Jannika åker till Kanarieöarna =) Vi längtar!

Den här veckan har det inte hänt något speciellt, jag, karin och sofia hade pluggdag hos mig igår. Trevligt hade vi, och massor med pannkakor blev de också med mycket skratt som vanligt.




Imorgon hade jag tänkt att jobba istället för att gå till skolan. Jag orkar verkligen inte att vara i skolan, de suger sååå hårt!  Alla lärare är sämst och dom vill bara vårt sämsta! Alla lider  av alla läxor som vi får, man känner sig sjuk stressad, så jag tänkte att imorgon jobbar jag istället, de är iaf lite bättre..

Helgen!

Fredag:  Jag, Carro och Denise åkte in till stan runt 22 tiden för att gå på ett nattöppet cafe!  Cafet hette cafe 60 och va mycket trevligt litet ställe! Men de var dock väldigt varmt därinne de va så att till och med fönsterna immade igen =P Men trevligt hade vi de, jag fikade en kaka och en juice =)

Lördag: Hände de typ ingenting, min farbror fyllde år så hela släkten var hemma hos farmor för att fira! Han fick en bärbar dator av oss  =D han blev mycket glad! De skulle jag också ha blivit =D  Anyway, den här heögen har varit väldigt lugn och de har inte hänt speciellt mycket!

Nu ska jag sätta mig och börja plugga (y)

puss <3


11/1

Jag har verkligen inte haft nån ork att skriva på länge!  De har lixom inte funnits något att skriva om.. De har inte hänt något annorlunda kul direkt!

Idag är de fredag och jag ska bara ta de lungt!  I morgon vill Jannika och Ilona gå ut men jag vet inte om jag pallar, jag fattar inte hur dom ska ha råd, för ingen av oss har pengar =P men men we will see.

Annars inget nytt! Allt är precis som vanligt, och flyter på rätt bra gör de också! Förutom att bdb inte funkar!

Anyway, jag ska nog tabort den här skit bloggen, jag skriver ju ändå aldrig i den längre.
 Nåväl nu ska jag återgå till mycket viktigare saker.. <3

Första dagen på det nya året.

Första dagen på 2008 har snart passerat, allt är som vanligt!  De som r så himla kul med nytt år är att man inte har en blekaste anning på vad som kommer ett han hända, de är rätt spännande!  Jag hoppas att 2008 kommer blir ett bättre år än 2007 =)

Nyåret firades hos Denise, väldigt lyckat!!  God mat och mycket goda drinkar!

Dagen:  Började med att jag vaknade ungefär halv elva. Efter de gick jag och mamma en långpromenad med hunden längst stranden! Mysigt. Efter de gick vi till pris extra för att köpa hårfärg, min mamma tyckte jag såg gräslig ut i håret =S  Efter de gick vi hem och färgade mitt stackars hår som snart inte finns kvar =/  Jag duschade och packade grejerna jag skulle ta med mig till Denise!
Ca: klockan tre körde mamma mig till Denise eftersom de knappt några bussar till henne..
När jag kom hem till Denise började vi snabbt att fixa i ordning oss, och de visade sig att vi verkligen behövde den tiden vi hade att fixa oss, vi kunde inte bestämma oss hur vi skulle ha våra frisyrer =P
Vid fyra tiden gjorde vi oss en drink för att sedan återgå till sminket, som gick mycket fortare än vad de gick att göra håret =P  Runt fem tiden va vi äntlige klara och resten började rammla in. Vi tjejer skulle äta middag tillsammans innan killarna kom. De bjöds på laxpasta och frukt till efterrätt, mycket gott!


Anyway de va lite kort berättat om början på vårt nyårs firande på Stora Alby =)





Bilderna bevisar att folket hade kul! Och att de verkligen var en lyckad kväll! =)

RSS 2.0