Globen.

Idag började Globens international Horse Show...   Vi var såklart där =P  De va väldigt kul, men som sagt de var inget direkt nytt!  Vi såg dressyren på morgonen och hoppningen på eftermiddagen. Vi stannade ej på kvällens föreställning eftersom man har sett den ett x antal gånger nu, och dom visar ungefär samma sak varje år.  Men tävlingarna är alltid lika roligt att se!     Tack naffe som fixa biljetterna åt oss =)

Imorgon har vi öppet hus i skolan, jag orkar verkligen inte... Gå till skolan en lördag lixom =S  men anyway, vi ska iaf stå vid venprovtagningarna  och ta lite prover på dom som vill och vågar!
Annars händer det inget annat i helgen förutom att jag verkligen måste köpa klart alla julklappar.. Jag ska till väsby centrum imorgon och fixa klart allt =)
   Sen ska jag och mamma jul fixa hemma, städa och rensa och göra i ordning till jul =)  mysigt..

Men vi i våran familj verkligen hatar julmat, så vi ska till gamelfarmor på dan och fira jul och där får vi så klart de gamla hederliga julrätterna som finns.. Men på kvällen ska vi bara vara hemma och mysa men vi ska faktist äta hemmagjord pizza till middag...  =P haha   men min familj är så himla trött på exakt samma mat varje jul år efter år så vi kom på en ny tradition....

Nåååååväl, nu ska jag kolla klart på idol... Ingen tycker jag ska vinna, alla är verkligen sääämst!

Saco-mässan.

Jag vet faktist inte vad jag ska skriva om längre.. Man är helt tom lixom.  shit happens!  
  
    Jag kan iaf berätta om att idag var klassen på Saco, student mässa i Älvsjö!  Det var mycket intressant, man fick se vad de fanns för olika högskolor i Sverige och vilka program som fanns att välja. Jag vet nu på ett ungefär vad jag ska välja. Men det är svårt för att de finnns så himla mycket man kan plugga till...

Idag har jag även försökt att träna lite på att räkna ut foderstat till häst! de är lte klurigt tills man får ihop allt, men de är bara till att fortsätta att plugga vidare på det..
  Jag måste även plugga Svenska, då vi ska lämna in en uppsats om medeltiden (handskrivet) tråkigt ämne eller vadå?!! =P  Sen på måndag är det redovisning i Social omsorg och på Onsdag har vi prov i samhällskunskap!            Vi har rätt mycket nu i skolan så man hinner knappt med fritden... Jag måste försöka stå ut!!! =D

  så här muppiga är vi på våra lektioner!!    =D


=)

Det skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg =)

Den Tjugonde November

Jag har inte orkar skrivat på ett tag, eller det har rättare sagt inte funnits något att skriva om =)
Idag tog jag "ledigt" ifrån skolan =p jag hade verkligen ingen ork så jag satt hemma istället  och pluggade.

 I helgen gjorde jag inget speciellt, mamma hade fest på lördagen så jag och hunden åkte hem till pappsen och sov =)  Mycket trevligt, jag ska verkligen försöka åka dit oftare, de lovar jag!!!
 

Måndag 12/11

Åter igen Måndag. Provet vi hade i dag i skolan gick väldigt bra =) Jag e fktist väldigt nöjd över hur det gick!!
Jag lämnade även in mitt arbete till tjurkärringen (annika) hon är en av våra sämsta lärare! de finns ingen så tråkigt och grå person som hennet, hon har 0 personlighet  eller känsla. Elsak människa också är vad hon är!!!!!


Nåväl jag har faktist ingen ork att skriva om lärare som gör en deppig.. Så annika gå coh dö!

För övrigt har vi haft en väldigt rolig skoldag, vi tar inget på allvar =D Vi skrattar åt allt, haha men man måste ju få skämtalite också, annars skulle manju dö om man inte fick skratta och ha kul..

Nu måste jag faktist gå och plugga samhäll,  cya puss =)

Äntligen.

ÄNTLIGEN är mitt omvårdnadsarbete färdigt, det har tagit mig tre dagar att göra det!! =P
Nu ska jag bara plugga till provet vi har i morgon, jag kan de mesta så jag behöver bara läsa i genom de någragånger så tror jag  att jag kan de =)

IDAG har jag inte gjort så mycket, jag har pluggat endel, men jag har också varit i kungsängen på innebandy cup =) Min bror spelade!  Hans lag vann båda gångerna =) dom spelade emot barkarby och hässelby =) De va ganska seg att sitt och titta på småskitar som jagade en stackars lite boll! =P men men

IMORGON  är det skola igen =/  jag orkar verkligen inte, vi har hur mycket som helst nu.. Vi har ingen fritid längre alls, de suger verkligen. USCH!!!!  Men man får väl försöka att stå ut ett tag till..
Men i morgon får jag träfa Karin och Sofia och då ska jag berätta för dom om min briljanta ide =) haha

Nej nu ska jag ut och gå med min doggg !!  Puss på er <3

                                                                                  



Lördag kväll. 10/11

Idag har det vartit en väldigt lung dag för mig med lite plugg. Jag borde ha pluggat mer än vad jag gjorde!!  Men jag fick iaf klart Etiken, som desutom var väldigt enkel och gick väldigt fort att göra.. =)
Imorgon är det söndag och då är de som vanligt massa saker att göra!  Jag ska bland annat följa med min bror till kungsängen för att han ska spela innebandy cup =)  Jag måste hejja på honom eftersom han ibland kom och hejjade på mig när jag tävlade..

Jag fick idag en ovanligt bra ide som jag,karin och sofia måste göra. En kul grej lixom!  Jag tänkt om vi skulle anordna en brakarfest, där hur mnga som helst får komma.. Men jag vet inte om vi just nu har tid eller ork att anordna en sådan fest.. Men men vi få väl se senare i framtiden.. =)


                                                                          

Men nu är de "natt" jag e skit trött så jag ska gå och kolla tv.  sen sova!    =)  Cya

såäre

Det finns en person i mitt liv som jag hatar mest utav allt på denna jord! 
   Hans namn är Jonathan Taiba, jag vet inte om jag stavar hans namn rätt, men de skiter jag i för jag vill inte ens lära mig stava rätt till det heller!! 
  Han är den elakaste människan i världen och kallar alla tjejer fula saker!
Han sa något extrem fult till mig idag och därför tänker jag hämnas. Jag tog inte åt mig för det han sa men han kan bara ta och lägga ner hela skiten!!  De började med att jag skrev ett skojj sms till honom och jag fick tillbaka höra en massa bullshit...  MOGET!

Aja jag hoppas bara att du ser de här, för nästa gång jag ser dej kommer jag fan hoppa på dej!!  Stackars din flickvän, jag lider med henne!!   =)  cya

                                                                                  






image17
















Första skoldagen på länge.

Idag var det flrsta skoldagen på 6 veckor, visst de va skönt att komma tillbaka efter 6 väldigt långa veckor!
  Men efter första lektionen var jag tvungen att åka hem, jag fick sånn smärta i magen och ingen hade alvedon på sig!  Men imorgon kommer jag att komma till skolan och vara där hela dagen, jag lovar  =)
    
Jag blev precis färdig med mitt social omsorgs arbete, de tog mig ganska exakt 3 timmar att skriva klart de!
Nöjd blev jag faktist, jag tror att de här blir rikitgt bra....  Jag skulle beskriva verksamheten på min praktikplats. Väldigt jobbigt, men de känns skönt att de äntligen e klart! Jag ska bara skriva en omvårdnads uppstas nu och mitt arbete i hästkunskap =)   Sen har vi prov den 12/11 i omvårdnad =/  Jobbigt....    Jag har verkligen skolångest! Jag längtade till skolan för några dagar sen, men nu känner jag bara usch... Jag längtar verkligen till jullovet..
 Nåväl, nu har jag faktist inte tid att sitta här och skriva när jag har läxor att sköta!

Cya =)

Söndag 4/11

Sista lediga dagen, känns skönt! Jag känner mig riktigt taggad till skolan faktist. Ska bli kul och träffa alla imorgon och se om nån har förändrats =P  Sen är de ju väldans skönt att gammla vanorna kommer tillbaka!
    Jag sålde iväg mina älskade jeans idag =(  men jag va tvungen !  Alla fjortisar har dom där jeansen och mina blev desutom för korta för mig.   Efter de drog jag och Jocke till donken och åt lunch OCH jag blev lurad på 10 kronor, mhm...  Jag skulle få tillbaka 388 kronor med fick bara 378 kronor tillbaka. Jag fick tillbaka en guldpeng som jag trodde var en tia men när jag skulle sola idag och skulle stopp "tian" i automaten så märkte jag att de var 
10 cent istället för tio kronor!  Lite irriterande, men som sagt de handlade bara om en tia! den kunde jag bjuda på. 
   
När jag kom hem ifrån stan färgade jag och mamma håret på varandra. Det blev faktist riktigt bra =) De behövdes också, speciellt på mig, såg ut som vet inte vad i håret. Jag skulle också behöva klippa mig men de får jag göra senare i samband med att jag hade tänkt färga håret ljusare hos frisören!  Jag hade tänk samma färga eller nån liknande som Fergie i  Black eyed peas har.
                                             
                                                                                          
Nåååväl, nu ska jag göra klart allt de viktiga inför imorgon.  Måla naglarna, duscha mm.

cya =)






Andra November

Idag är det andra November och vinden yr utanför fönstret! På vädret sa dom idag att de skulle bli snö inatt. Jag tror faktist inte de för att de är alledes för många plus grader ute. Men kallt är de..  Tur att jag har min vinterjacka =D
Jag är faktist otrolig nöjd över mitt köp, jackan är perfekt !!!! 

                                                                                

Idag var jag på återbesök på sjukhuset, de gick alledes utmärkt bra! Så nu slipper jag gå dit =)
Imorgon ska jag eventuellt följa med Jocke till Täby Centrum, han ska köpa Canada mjukisbyxor!  Och jag ska skicka min G-star jeans till en tjej i Norrland! =P   Jag ska också följa med gammel farmor till kyrkogården för att tända lite ljus och fixa där, och efter de ska vi hem till henne på alla helgona middag! Trevlans =) 

Tatuering

Jag tror att jag har bestämmt mig nu hur min tatuering ska se ut. Den kommer att likna Nicole Richies tatuering !!
Fast istället för de där korset nere vid foten skall de vara ett hjärta som de ska stå Linn i .  Bilden är väldigt dålig men man ser på ett ungefär hur den ska se ut.

                                                                                               

Första november!!!

Nu är det inte alls långt kvar till Julafton . Jag längtar inte, jag hatar julen framförallt all fet mat som serveras!
         Jag var iaf i stan igår med Jocke och köpte lite julklappar! Jag köpte även lite småsaker till mig och två par skor! =D Annars har det inte hänt speciellt mycket.  Jag är så himla lycklig över att praktiken är slut, jag får äntligen "klä upp" mig lite och ha nagellack =D

Skönt, snart börjar skolan igen och allt kommer bli som vanlig!   Jag får träffa Karin och Sofia =D jag har saknat dom så otroligt mycket och jag har sååå mycket att berätta för dom!




RSS 2.0