Underbar Lördag Kväll.

Har precis provat mina nya hårprodukter och jag måste faktist erkänna att de va värt 400:-

  Suveräna, verkligen... Beställde dom på www.nelly.se

Pratade med min pappa för ett tag sen och han hade de bra i Prag men han saknade oss och ville hem, han kommer hem imorgon kväll ändå =)




Ingen ork.

Ja, som sagt, jag har inte haft någon ork alls för uppdatering. Som alla kanske har märkt!
Igår var de löning och givetvis shopping =) Love it, men jag vet att jag måste skärpa mig md att försöka lägga undan pengar!

De vart en hel del saker igår, bland annat ett par ljus blåa Fornarina Jeans, 1399:- , 2st super söta bhar, massa smink, Hårvårdsprodukter från frisörn och en topp.

Denna Lördag kväll har inte alls något att göra skit tråkigt. Helt ensam, pappa är i Prag, hans fru jobbar mina syskon är med sina polare och jag måste sitta hemma för att vakta dom! Najs =(


Antar att jag kommer blogg ikväll =P  Puss L


Onsdag.

Sol idag igen, underbart!  Det har varit världens underbaraste dag idag =) Solen skiner och de är verkligen vår ute nu.

 Idag så pratade jag och Karin om en mycket viktig grej, om att vi "leker" med pengarna!!!   Med de menar jag att vi slösar alledes för mycket pengar på saker som vi egentligen inte behöver men man köper bara för att man tror att man behöver de!  Jag tycker inte 1000:- är mycke för tex ett par skor, men i verkligheten är de sjukt mycket pengar, tänk när man flyttar hemifrån lixom då kommer 1000:- vara allt! Kommer aldrig kunna slösa då som jag gör nu.
Jag måste verkligen skärpa mitt köpberoende eller vad man ska kalla de och inse att kanske man skulle kunna spara lite pengar =P

Nåväl, nu ska jag inte prata en massa strunt, ska faktist gör lite nytta och plugga... Bloggar säkert ikväll.

Puss L

Tisdag, morgon

Godmorgon allihopa!
Håller på att göra mig i ordning, ska snart åka till skolan och ha lite musik =P Tråkigt faktist. men efter de blir de hästkunskap och de är iaf kul och nånting jag komme sattsa stenhårt på!  Har precis kollar runt på olika ridhjämar, behöver faktist en ny, jag behöver också nya ridstövlar eftersom dom gick sönder förra veckan =P
Nåväl nu har jag inte tid att skriva mera! Måste fixa allt klart!

Ha en underbar vårdag, puss L

Bra hårprodukter.

Är det någon som vet några bra hårprodukter och hudprodukter? Kurer,spray, massa kul? Skriva gärna dåe.
Har pecis beställt Lee Crafords schampoo/balsam iaf får vi väl se om de är bra =)

Ny vecka, nya tag!

Ja då var de Måndag igen, veckorna går såå otroligt fort nu på våren! Inte alls långt kvar till sommarlovet!
Mitt sommarlov 2008 kommer bli de bästa! Massor kommer att hända!   Först och främst Egypten efter de blir de en lite semester med tjejorna, vart vet vi inte ännu =P Sen hoppas jag att på slutet av lovet att de kanske blir en till liten utlandssemester.. Sen lär de ju också bli lite jobb för min del.


Nyss kom jag hem ifrån skolan, vi hade plusdag idag som innebär att man tar igen all prov och sånt man har missat. har man inga prov eller nånting så är man ledig. jag hade två prov och de gick förvånadsvärt väldigt bra =).       Iaf nu när jag kom hem så hade jag bestämt mig för att beställa mina hela svarta Converse, men de fann inte i min storlek, fatta va surt, jävla bajs! Dom är sjukt snygga.
   Jag ska iaf ner till centrum i veckan och köpa mina otroligt fula jeans som går enda upp till hakan =P As fult men as ballt på samma gång.

Anyway nu ska jag ut i solen och plugga lite ekonomi =) wow va kul

Lördag eftermiddag

Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen, jag och Jocke gick en promenad med Axel i skogen, så mysigt med er grabbar!!  Nu ska jag och Jocke gå och köpa svullomiddag som givetvis består av Pizza =D  Idag är det riktig lata dag svulla pizza, vi har massor med godis, sen ska vi hya film och bara sega..
Imorgon blir de jobb för min del och plugga sen fixa i ordning hos mamma tills hon kommer hem.

Nåväl nu ska jag gå ut i de vackra April vädret, bloggar senare!  Puss


Bilder.

Nu är det bara 51 dagar kvar tills vi åker till Egypten Hurghada.  Kolla bilderna, såå sjukt underbart!!



Fredag forsättning.

Sådär nu har jag kommit hem från jobbet och de gick väl fortare än vad jag trodde att jobba. Skönt att vara hemma nu iaf, har precis ätit middag och tänkte frisera min hund litegrann...

Har hittat ett par sjukt snygga jeans på Gina Tricot de är sånna jeans med extremt hög midja, men jag älskar de jeans verkligen, egentligen är sånna jeans rätt fula, tycker jag men dom här byxorna är sjukt balla. Endast 599 riksdaler också, jag tror jag ska köpa dom faktist =) de kan bli riktigt hett...  Tyvärr finns de ingen bild på dom.


 Det här är också ett par snygga jeans från Killah..


   Enkla vår skor för bara 300 spänn.

Dom här plaggen har jag beställt idag från hemsidan  www.zoovillage.com


Fredag

Ska snart iväg till jobbet men måste först slänga i mig lite mat som består av nudlar, kunde hitta på något roligare!  Usch jag orkar verkligen inte jobba, har ingen lust alls.

Bloggar vidare efter jobbet!!

Cya later

Torsdag 17/4

Har inte hunnit blogg nu på nån dag och de beror på att jag har haft såå myckte i skolan + att jag har jobbat nästan hela veckan... Idag är jag sjukt trött, man känner nu i kroppen att de e slutet på veckan.. Jag ska jobba imorgon efter skolan och hela helgen. Fattar inte hur jag ska hinna och orka eftersom jag har tre prov på Måndag =) Jättekul.  Nu har vi i Familjen Karlsson hus storstädning ( vi har de varje torsdag) så jag måste gå och hjälpa till.

See you öater alligator.

Canada goose.

Hade tänkt sälja min Canada goose, solaris parka, stl M, passar en som normalt har 36/38.  Maila mig om ni är intresserade  [email protected]   Vet ännu inte vad jag ska sätta för pris, högstbjudande får jackan.


Godmorgon

Tisdag förmiddag och jag har precis klivit upp och ätit frukost.. Idag händer de inget speciellt märkvärdigt, ska börja göra mig klar för ridningen.. Orkade inte gå på musiken idag, eller rättare sagt man vill inte gå dit för att man kan bara få G oavsett hur bra man är... Lite dåligt.

Efter stallet måste jag plugga, psykologi har inte en börjat med reklamanalysen =S så jag måste ikväll sätta igång med den genast.

Inget annat kul som har hänt ute i världen??

Skumt väder är de iaf, ena stunden ös regnar de och nu skiner solen som aldrig förr. och igå åskade/blixtrade de..
Knäppt.

Nåväl ska gå och ta mej en dusch nu, bloggar senare.

Puss i stjärten

Måndag Kväll

Precis hem kommen ifrån en Quad tävling. Tävlingen ägde rum i Åkersberga ishall, och de va för första gången någonsin som tävlingen skedde i en ishall, rätt coolt.  Jag har iaf insett efter de att jag nu har varit och tittat att jag ska bli stunt-kvinna på Cross, ahah. Min sjuka ide kommer nog aldrig slå in, men drömma kan man väl iaf få göra.. Jag säger bara de släng dej i väggen Andreas Gustavsson...

nåväl ska sova nu och fundera på mina hadikappade tankar. GODNATT

Måndag.

Just nu sitter jag och fyller i en lista på vad som ska införskaffas inom snarast tid.
Jag kollar runt på olika sidor vad som finns inför våren och sommaren..
Bland annat har jag hittat snygga skor och väskor på Gucci och Louis Vuitton som skulle sitta fint...

      dom här ryggsäckarna är hur snygga som helst... Ibland är de skönt med ryggsäck istället för en dun bag eller axelväska...  Dom här väskorna ligger runt 5000:-


Sen har dom sjukt snygga skor och dom e framförallt super sköna att gå i..

www.gucci.com      www.louis-vuitton.com    

  Vanliga tröjor är något som behövs också, den här enkla från Replay, 520:- ungefär

  Nudie jeans, 950:-


Med mera,   www.zoovillage.com är också en bra klädessida.

Bloggar nog mer ikväll.


Söndag 13/4

Min blogg känns helt jävla död... Måste Designa om den lite så att den blir lite mer rolig !

För övrig så har det inte hänt speciellt mycket idag, en sjukt trist dag har det varit =P  Söndagar är på någotvist álltid en deppa dag.
   Min kära lilla fader fyller 43 idag så lte kalas har de allt blivit, de va mest firande igår.. Nu är han och frugan på bio så att jag e barnvakt till min lillasyster och väldigt mörkrädda lillebror... Han sover med alla lampor tända + alla lampor utanför hans rum lyser för fullt.  Jaja är man mörkrädd så e man, jag e faktist också lite skrajj ibland =p


Jag har tänkt väldigt mycket på vad jag vill gör efter gymnasiet. men har aldrig direkt kommit fram till vad jag vill bli.
Jag har haft en del ideer men inget har lixom klickat. De som är säkert är att jag verkligen inte vill jobba inom vården, de är verkligen inget för mig. Har lixom ingen riktig empati  =S  de jag tror att jag vill göra är att iaf ha ett eget företag och samtidigt vill jag hålla på med hästar...  De finns så ju så himla mycket man kan göra.
Och idag satt jag ute i trädgården och plantera blommor för att jag hade så himla trist, då funderade jag på att, wow jag skulle kunna utbilda mig till florist och sedan öppna upp en egen liten blomsterhandel. Men efter en halvtimme så kände jag att de kan jag inte hålla på med hela livet, blommor lixom...

Nog snackat om mina sjuka ideer, ska gå och ta en dusch sedan sova!    Godnatt Folks!!!!


Carros studentskvia

Som sagt, igår var carros skiva inne på Frans August!!   Jag är verkligen avis på henne, vill också ta studenten =P
  För övrigt var festen grymt rolig och sällskapet var också trevligt =D  Allt va lyckat!
Såe idag är man lite trött och sliten men jag håller på att bli sjuk IGEN så kanske e därför...
Bilder finns på Playahead,  Linn-tatiana

kommer även att lägga upp dom här lite senare för att min data e så seg så jag har ingen ork att gör de idag!!

Puss

Bilder



Tänkte lägga upp bilder på Jocke, för att jag vill tacka honom för att han alltid ställer upp!!!!
Han har verkligen ett hjärta av guld.

  Väldigt gamla bilder på mig, förr cirka 3år sedan var jag blond =) Jag funderar på att bli blondin igen...

Tisdag 8/4

Idag var det ingen ide att gå till skolan, har fått världens rethosta eller vad de nu kallas...
Så jag stannde hemma istället... Sitter just hemma hos mamma, är hundvakt till lilla Axel =) och här finns inte heller så mycket att göra tyvärr...

Imorgon är de uppsatsskrivning i svenska =( blää fyra jävla timmar ska man sitta!!! De gäller att bunkra med godis för att orka =P 
Nåväl nu ska jag gå och måla naglarna, kankse skriver att par rader ikväll om jag får tid =)

Puss på er alla!!   

Måndag

Ja då var det Måndag igen, veckorna gå så himla fort nu förtiden...
Jag har varit sjuk i helgen så därför har jag inte haft någon ork att uppdatera, men nu e man på bättrings vägen...

På Fredag blir de studentskiva på Frans August, temat är " jag kommer precis ifrån..." De är Carros klass tror jag som annordnar =P Trevligt..
Jag och Denise har tänk att vi skulle vara Polis och Brandman =) Vi får se om vi har kläder till de, annars kanske de finns någon som har och kan tänka sig låna ut?? =D
För övrigt kommer de att bli en forhoppningsvis lugn vecka!! Pappa fyller år på Söndag bara..


Fredag 4 April.

De här är inte alls någon rolig dag.. Känner mig inte helt 100% today, ont i halsen och feber =( Så Fredagen blir nog till att göra lite nytta, som tex att plugga och tare lugnt...
   Hade tänk plugga större delen av helgen om inte jobbet ringer, behöver jobba också, behöver pengar till Egypten.


Gå med i djurens rätt...

Idag har jag gjort någonting bra =) Har blivit medlem i Djurens rätt och de känns sjukt bra att gör någon insatts för någon..


Gör de ni med.  www.djurensratt.org


Gå med i djurens rätt...

Idag har jag gjort någonting bra =) Har blivit medlem i Djurens rätt och de känns sjukt bra att gör någon insatts för någon..


Gör de ni med.  www.djurensratt.org


2 April.

Sitter just och tittar ut genom förnstret och funderar på om jag ska göra nånting vettigt!  Är sjukt trött på allt och alla, skulle bara vilja flytta till en öde ö och få vara ifred litegrann, fast så kan man inte tänka, jag måste verkligen ta tag i mitt livoch få saker och ting i ordning..

Idag i skolan fick vi besök av Ekillaskolan som skulle kolla hur programmen ute i Rosersberg va.  Jag, Sofia och Karin hade hand om blodtrycksgruppen. Vi skulle prata om blodtryck och puls och sedan visa hur de går till.
Det gick faktist väldigt bra för oss, dom andra grupperna hade venprovtagning och HLR, sen vet jag inte vad Rosarna hade för visningar!
   För övrigt borde jag plugga nu, men vart är orken lixom? skulle hellre vilja vara ute i de vackra vårvädret!
Sååå himla skönt ute, äntligen kan man ha på sig väst och vårjackor, så underbart, ska verkligen elda upp min fula vinterjacka, ska ändå köpa ny till nästa vinter... De blir nog en fin valborgsbrasa av min jacka ;)

Saknar Axel mitt krulltroll =)

Bilder ifrån Grand canaria =)

Nu kommer några bilder ifrån grand canaria <3


April April.

Inte har jag blivit lurad idag, men de kanske kommer... Jag har iaf lurat några stycken =)

Idag
har det inte hänt så mycket, de har varit världens lugnaste dag i skolan.. På musiken fick vi kolla på film (musikalen Hair)  den har man sett ett x antal gånger =)  Efter musiken är de som vanligt stress iväg till stallet för att rida!  Idag red jag och Sofia ut en härligt skritt runda =) Jätte mysigt =) Like it !





Vi passade på att ta några härliga vår bilder när vi var ute =)

RSS 2.0