Dagens köp!

Idag blev de lite shopping som vanligt!

En randig tröja ifrån Gina, och de va rea vara 49 riksdaler =)
Ett gult linne från Hm  79kr
en vit och en svart Bh  198kr för båda
Ett par svarta skor från kapphal, faktist  89kr
Solbrilor från kicks  149kr

Värsta grejerna =)
Bilder kanske kommer sen, om jag orkar =P

Bilder ifrån Carros student!

  Denise plockar blommor åt Carro                                                                           
.






På flaket !!




 En ner ölad Denise
 ner ölad Carro         

Hemma hos Carro...


Dagens dofft

                                                                            
                                                                         image142

                                                              Dagens heta sommardofft från Gucci

Godmorgon

   Godmorgon allihopa!

Har lite brådis har väldigt mycket jag måste fixa innan jag ska iväg på Carros student. Men ändå sitter jag här vid dumburken och latar mig .. Det lär nog bli en heldel bilder från dagens roliga händelse =)
Laddar i så fall upp dom imorgon =)

Nu måste jag skynda mig lite...

Ha en fin dag i solen,  Puss L

Härlig bränna...

Kom precis hem ifrån solariet, kände att jag behövde bättra på brännan litegrann. Och resultatet blev mycke bra =)


Just nu gör jag inte så himla mycket, ska snart gå ut på promenad med hunden. Orkar ändå inte gör så mycket idag känner jag. Va i centrum idag med Denise och shoppade loss som aldrig förr , blev en hel del saker som alltid. Köpte studentpresent till Carro. Muppen tar ju studenten imorgon =P  Trevlans.

Nu ska jag käka lite glass och kika på tvn, Puss L


Lön...

Idag är det lön och de känns såå himla bra, för att lla mina räkningar är betalade plus att jag har betalat lite på resan OCH jag har fortfarande massa pengar kvar. Det innebär shopping imorgon =D
Imorgon måste jag också träffa Denise för att köpa studentpresent till Carro =) Har ingen anning om vad man ska köpa, har någon, någon ide kanske???

Leila- När du kommer hem så måste vi åka och träffa Felix =D=D

Nu så måste jag dra iväg till skolan, se you later, puss L

Fredag 23 Maj

Ja, då var det inte alls långt kvar på Maj månad.. Och det är bara två veckor kvar till Egypten =D Jag är sånna förväntningar på hur det kommer att vara där. Kommer bli sjukt underbart =)

Igår Gymmade vi och jag kan ju nu redan säga att jag har världens träningsverk. Så otränad som man e, men ska köpa gymkort nu när lönen kommer.

Känns som om jag har tusen grejer att fixa idag, är så sjukt uppstressad. Måste hämta ut mitt paket som har kommit, byta tändstift på min käraste moppe, sen så ringer jobbet och vill att jag ska jobba i kväll, men jag känner att jag inte riktigt orkar idag faktist!  Ska ju jobba imorgon bitti...

Jaja, nu ska jag plugga lite, kankse skriver senare

Puss och kram L

Tisdag...

Idag har de varit en mycket nedstämd dag, tyvärr, men alla dagar kan inte bara perfekta!
Åkte till mamma idag, vi åkte til kondis och fikade, mysigt.

Just nu är jag sååå jävla less på allt och alla, fattar 0 hur folk kan bete sig så jävla illa... helt sjukt ju för fan.

En bra grej är att jag förra Tisdagen träffade Felix, min förra ponny.  Han såg väldigt pigg och busig ut. Han har fått komma tillbaka till ridskoleverksameten nu för att nu tror dom att han kommer hålla för de. Han va så fin och jättefint musklad, såg ut som ett muskelpaket .. Är nöjd med de ställe han har fått komma till, förutom att han får stå i spilta =( men för övrigt såg han pigg och " felix glad" ut. =P

    

Saknar tiden med Felix väldigt mycket... Allt va så mycke bättre då..

Puss L

Måndag.

Ny vecka, nya tag!

Helgen har varit ganska så lugn för min del...  Fredag hade i mys kväll hos sofia och de va mycket lyckat! Lördag vart en latar dag för mig, gjorde inget speciellt. Åkte ner till hööks en sväng och shoppade nya ridhanskar och läderbalsam till mina ridstövlar!
   Söndagen var de jobb som gällde, började 07:30 till tolv sen drog jag och solade i en halvtimme, efter de köpte jag lunch och åkte hem till mamma och käkade.  Tog en promenad med Axel också, åkte sedan hem!

Ja de va min helg =)

Idag Måndag har de varit skola som vanligt, va på föreläsning med någon fakombudsman och på eftermiddagen hade vi HLR...

Efter skolan åkte jag och mötte upp Jocke, han följde med mig till Horze, skulle köpa en ny ridhjälm.
  Det vart en Charles Owen Wellington, blabla... Är verkligen jättenöjd, 3000 svenska riksdaler kostade den och de var de verkligen väärt!

Nåväl, slut pratat för min del...  Puss L




    

Fredag

Idag skulle jag egentligen varit ledig, mén jobbet ringde igr och bad mig komma och jobba idag så där försvann min välbehövliga sovmorgon!!

Idag ska jag och Frida till Sofia... Vi ska ha myskväll och spela spel faktist =D Hahah men de blir nog väldigt trevligt.

på de senaste dagarna har jag shoppat litegrann, som vanligt, var inn i stan i onsdags efter skolan och hitade en hel del fynd.
Ett par byxor från Cubus  399:-
Linne ifrån Hm, divided 69:-
Tubtop från Hm, divided 49:-
Och slutligen ännu en till bikini, 249:- ifrån hm
Bilder kommer upp på sakerna lite senare!

Ha en otroligt skön och rolig fredag,   Puss L

12 Maj

Idag var den kort dag i skolan. Vi började som vanligt klockan kvart över åtta med prov i social omsorg och för mig gick de förvånadsvärt bra, så de är jag lycklig över =) efter lunch åkte hela klassen till löwenströmska sjukhuset i upplands väsby för att gå på föreläsning om rättspsyk. Väldigt intressant! Jag ska verkligen välja psykiatri som profil kurs i 3an. Nåväl, vi fick iaf gå in på en gammal avdelning som höll på att renoveras och jag måste säga de att det var väldigt kusligt där inne, de vart en lixom en konstig känsla i kroppen. burr.

Efter de slutade vi för dagen och jag åkte till Väsby centrum för att tröstshoppa som alltid =P

De blev en bikini från Hm - 200 :-
två tubtoppar från Hm - 100:-
Lee staffords "torr schampoo" från kicks - 80:-
Nånting till tänderna (bleknings grej) från kicks - 150:-
En t-shirt från Gina - 149:-
En kjol från Gina - 199:-
Ett linne från Gina - 99:-
Ett skriv block med två pennor - 139:-

En hel del som de alltid blir när jag ska shoppa!!!!


      


Nu ska jag plugga, kanske bloggar senare!

Puss L

Söndag

Då var vecka 20 slut.
En sak som jag har funderat på väldigt länge är att 11/5-08 , den dagen aldrig mer någonsin kommer att komma tillbaka... Jag vet att det är en sjuk tanke, men de är lite skrämmande ändå.

Idag har jag varit ute i solen i fyra timma och gjort lite service på Buster ( moppen ) pappa hjälpte också till eftersom jag inte direkt är någon hejjare på meckerii... Färg på kroppen kan jag säga att jag fick, härligt.

Imorgon funderar jag på att åka till stinsen och investera lite kläder =O Jag som egentligen inte behöver, men ändå så behöver jag. En ill sak som jag har funderat över att jag köper alledes för mycket kläder, jag använder kanske en topp engång sen så ligger den bara i garderoben och blir omodern, har den aldrig mer en engång. Men sen så har jag köpt så mycket som jag inte ens har provat, lappara sitter kvar och allt. Skärpning säger jag bara, måste skärpa mig för de här beteendet kommer inte att funka =P

Nåväl, nog skrivet för idag!

Godnatt, L

Fredag 9/5

Har inte haft någon tid att uppdatera förns nu... Har haft en del i skolan att fixa plus att jag har köp en moppe =P
Jag köpte den bara för att jag vill ha den i sommar och åka omkring på, bil har jag ju redan och de är inte lika kul. Lättare att ta sig fram med den och allt.  Jag har iaf döpt den till Buster =) haha

Tänkte tipsa om en sjukt bra mascara ifrån Dior, kostar omkring 255 kr och priset är verkligen värt de! Mascaran håller sig fräsch hela dagen, och de är verkligen viktigt. De finns många "skit" mascaror som inte håller hela dagen hälften hamnar under dagen under ögat lixom... Dior mascaran är dessutom väldigt lätt att få bort, endast ljummet vatten..


                                                                                        


En annan sak jag verkligen vill tipsa om är Lee Staffords " Rosa serie " Han gör så jäkla bra hårprodukter!! Mitt hår har aldrig varit så här fräscht förut, verkligen ett klipp måste jag säga!
   Jag använder schampoo och balsam och ett glans serum.  Serumet: 80 :-   schampoot plus balsamet för 400:-
En del pengar, men jag lovar att den är den bästa investeringen jag har gjort!


Nog snackat om massa shit, ska kolla på talang óch äta Jordgubbar.
Mums


Puss  L

Onsdag!

Har egentligen inget vettig att skriva mer en att jag gjorde en liten tabbe imorse... Glömde bort att vi inte har någon samhällskunskap idag på morgonen så jag åkte glatt till station och väntade på tåget, men fort insåg jag att jag hade helt glömt bort att vi hade sovmorgon.  =P Typiskt mig bara för att man e så jävla stressad.
   Typiskt mig =) haha

Puss L

6/5

Snart är de exakt en månad kvar tills vi åker till Egypten, =) 

Idag vart de ingen skola för min del =P kände nää jag orkar verkligen inte.. dumt av mig.
Jag åkte istället hem till mamma och vi gick en långpromenad med Axel, mycket najs. Vi begav oss sedan till Sollentuna Centrum och shoppade, vart en hel del hårprodukter för mig som vanligt =P  Älskar verkligen hårprodukter, när man använder riktigt bra prylar för håret så blir de så mycket fräschare. ( Lägger upp bilder på sakerna sen)  De vart även en vanlig svart kofta från HM också. Efter de gick vi och fikade på Cafe Biblos, mums.

  Hittade på Team Sportia as billiga Converse ör endast 299 =D Sjukt bra pris, ska köpa dom!!!!!!

Hörs senare   Puss L

Espadrillos

                                                           
   image130

Snart är dax för stranden.

Juste, snart är de inne att ligga på stranden och "steka" och för mig blir det snart Egypten. Därför så måste man hinna hitta snygga bikinis osv.

  Snygga strand skor för endast 98 riksdaler.

 och en passande bikini till... ca 300 kronor för båda delarna.

  Och till måste man givetvis ha snygga accessoarer till =) . 50 spänn.




En annan bikini jag tyckte va snygg är...  denna, lite billigare och lika snygg.

Har fakitist ingen aninng vad jag vill ha i sommar, de får bli en hel dag i stan för att leta runt efter en snygg.
De är lite svårt att beställa via internet för den kanske inte alla är lika snygg som på bilderna...
Nåväl nu ska jag återgå till pluggandet, vilken av dess tycker ni är fina?


Puss L

Ett måste enligt mig i sommar!

image123

RSS 2.0