Lördag 23/2

Idag var det jobb för hela slanten, jag jobbade ända till klockan 12, började 07,45. några timmisar vart de iaf!
För övrigt har dagen varit väldigt lång, kanske beror de på att jag inte gjort nånting vettigt.. Jo jag har gjort min hästkunskaps läxa som ska vara inlämnad senast imorgon.
Jag längtar tills lön, shopping listan blir allt längre. Massa saker som behövs införskaffas!
Imorgon blire jobb igen till klockan 12. De är skönt att sluta så tidigt då är inte hela dagen förstörd när man kommer hem, då kan man lixom hitta på något!  Men efter jobbet ska jag till farmor och äta, hon bille träffa mig innan jag bär mig av till Kanarie öarna.
Trevlans.
Nu har jag inget mer att säga för den här dagen.. tack för mig, på återseende.


Fredag!

Fredag igen, ingeting speciellt har hänt idag!  Åkte efter skolan till Västermalmsgallerian där jag hittade ett par Guld Ballerina =) Jätte söta!  Jag kände att jag behövde dom eftersom jag va så himla duktig på Matte Nationella som vi hade idag!  De kändes faktist skit bra =) men alla uppgifter är så dryga så man får nästan panik.
Ikväll händer de ingenting i stort sett, hade bara tänkt vara hemma och ta de lugnt eftersom jag jobbar i helgen!
   Och nu är de LOV, men jag ska jobba hela lovet så de blir direkt inget lov, men de blir ingen skola och framförallt inga läxor ändå...  Men jag har tänk att få in lite shopping på schemat. Lite vår grejer som behövs nu! Vårjacka, tröjor, skor, mm.. Listan är väldigt lång på de som behövs just nu!!!

Imorgon är de melodifestivalen och undra va de då är för skit som spelas! =P Haha kommer de bli en flopp som vanligt? 


18/2

Idag känns de som att jag inte har något vettigt att skriva om, jag såg årets första spindel utomhus.  Det är verkligen vår nu känner man, emn egentligen ska de typ vara -10 ute. skumt!
Nåväl, vi hade slutprov i matte idag och de gick för ovanlighetens skull väldigt bra (tror jag) de kändes bra iaf!
 
   På eftermiddagen så följde jag med mamma och tvättade bilen och de behövdes kan man ju säga och efter de körde hon mig till vårdcentralen för att jag hade tid klockan tre, men min läkare var sjuk så jag fick en ny tid istället. 
  Så jag gick ner till apoteket för att kolla om de fanns ¨något tillfälligt till mitt hår men jag hittade inget bra så jag åkte hem och gick en lång promiss med hundarna! Mysigt, de e ju så himla skönt ute, vi var ute i en och en halv timme och gick, underbart med lite motion.  =)



Söndag 17/2

Nåväl vad ska man säga om melodifestivalen som visades igår?
Carola, nej hon blir aldrig någon schlagerstjärna för mig. Hon skriker när hon sjunger och hennes ormögon är läskiga. Men Andreas johnsson som hon sjöng tillsammans med var okej, Carola förstörde hur som helst låten med henns gapande! 
Och dom där orakade gubbarna som sjöng om kebabpizza och brännvin? HALLÅ? va fan är de här egentligen...
De va så att man satt hemma och as skrattade för hur pinsamma alla var, de här var verkligen en FLOPP!

Hur som helst idag, ska jag plugga, jag har inte börjat vilket jag borde eftersom provet är på Onsdag. Men vem fan orkar plugga, jag e hur skoltrött som helst, och min linje verkligen suger!

Jaja, jag ska inte klaga de finns barn som inte får gå i skolan alls =D  så jag ska väl vara rätt tacksam iaf...

image77
Vad ska man säga om denna bild? Jag har aldrig sett större gäddhäng än hennes. HAHA!
Som vanligt står de om henne i tidningarna "folk kanske har tröttnat på mig" JA DE HAR DOM..
Och hur ledsen och besviken hon är, men tänk på alla andra som inte kom till finalen, som är precis ika ledsna! Men carola är så jävla självsäker så de va rätt åt henne att hon bara kom till andra chansen.! HA


Alla <3 Dag

Alla <3 dag, var igår, jag gjorde ingenting speciellt, vaknade med världens migrän, men de gick över efter några timmar!
Jag och min bror fick lite små presenter av mamma igår, bla en bok och givetvis gelehjärtan =)
Idag  kommer de inte heller hända speciellt mycket, Lets dance =P   Får se om jag träffar Jannika ett tag =)
  När lönen kommer ska jag köpa denna underbara sko =) Love it <3

13/2

Idag hade vi ledigt i från skolan så jag tog mig en långpromenad längst sjön tillsammans med lilla Axel.
De va rikgit härligt idag faktist, man får riktiga vår känslor.  Snödropparna har också börjat blomma i FEBRUARI =S.  Februari ska vara årets kallaste månad, skumt.
Jag har iaf böja funderat på vad man ska ha för vårjacka i år, jag har en svart kappa men den e så tråkig, vi får väl sé,  jag ska till stan på lördag så då får vi se om jag hittar något =)


12/2

Ojoj, de va väldigt längesen jag skrev sist... 31 januari faktist. =P  Jag har varit väldigt dålig på uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid att skriva =P.  De ska bli skärpning!!

På senaste tid har de inte hänt specillet mycket, mycket i skolan bara...  vad annars =P
Förra helgen va familjen på Bio i Täbban, vi såg Alvin och gänget, enfilm jag verkligen rekommenderar.
OCH inte nog med de så va vi inne på stadium och kollade runt lite där vi hittade lite smått och gott.,
När vi stog i kön för att få betala så var de en "man" som råkade puffa till mig lite i ryggen jag vände mig snabbt om och tittade surt emot gubben, sen kollade jag surt på hans son för att han va så himla ful (tyckte jag)  Efter ett tag ser jag att min bror står och rååå glor på den där gubben så jag sa åt honom att sluta titta, men då började mamma också titta på honom och sen gick vi, och mamma sa att de där va ju Fredrik Reinfeldt, såg du inte honom?  Jag ba: Nej, men så var de iaf,  De var vår stadsminister som puffade till mig i ryggen =D haha.

Jag har iaf tänkt sälja min Gucci skor nu iaf de är någon som är intresserad?!  Jag vet inte hur mycket jag ska ha för dom, ni för ge förslag =D



Nu ska jag gå och äta jordgubbar, men jag lovar att skriva i morgon igen =) 

RSS 2.0